Equip

En la conducta alimentària, com en la resta de conductes de l’ésser humà, és molt difícil aïllar un sol factor com a única causa de la nostra manera d’actuar. És per aquesta raó que en el servei que vos oferim hem vist l’oportunitat d’afavorir el procés de canvi posant a la seva disposició professionals de diversos camps del coneixement perquè treballin les diferents àrees que poden influir en el procés.

El nostre objectiu és proporcionar les eines perquè cada persona pugui aconseguir allò que es proposa, ho pugui mantenir al llarg del temps i, en definitiva, pugui gaudir d’un millor estat de salut. Nosaltres som:


 Maria Joana Mateu Puiggròs

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, col·legiada núm.IB131 pel CODNIB, i Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, col·legiada núm.16978 pel COFB. Antropometrista certificada per l’ISAK. Experiència de més de cinc anys en l'àmbit de l'atenció primària en l'oficina de farmàcia i col·laboradora en l’assessorament nutricional de diferents col·lectivitats.

La meva curiositat per conèixer com funciona el nostre cos me va dur a estudiar farmàcia. Posteriorment, la meva passió per l'alimentació em va dur a continuar estudiant per ampliar els meus coneixements en la matèria.

Al cap i a la fi, el que succeix en el nostre cos quan ingerim un aliment o un fàrmac no és tan diferent. És una sort disposar de fàrmacs, imprescindibles en moltes patologies, i no tenc cap dubte que a través de l'alimentació és possible prevenir, tractar, millorar i en alguns casos fins i tot guarir algunes dolències.

Entenc que una vida saludable ha d'incloure una alimentació equilibrada, variada, suficient i activitat física d'acord amb les possibilitats, gustos i valors de cada un. Crec que a través de l'educació nutricional és possible aconseguir un canvi d'hàbits i així assolir els objectius que cada un es proposa i mantenir-los al llarg del temps.


 Fani Jerónimo Avendaño

Llicenciada en Piscologia per la Universitat de les Illes Balears col. b1937 amb la certificació de Psicòloga general sanitària. Experiència de set anys en l'àmbit de la psicologia clínica i, específicament, en el tractament dels trastorns emocionals.

Com a psicòloga treballaré la motivació i la relació del pacient amb el menjar, quan d'aquesta relació puguin sorgir dificultats que interfereixin en la qualitat de vida de la persona i del seu entorn. Les emocions són aspectes que van molt lligats a l'alimentació.

Per exemple, l'ansietat o l'estrés modulen fortament el que menjam i com ho feim i, per altra banda, la motivació és imprescindible per garantir la continuïtat de les pautes rebudes.

A més a més, quan es té la sensació que s'ha provat tot però que res ha funcionat és el moment de consultar un psicòleg ja que possiblement siguin necessaris canvis emocionals que complementin unes bones pautes nutricionals i/o d'exercici físic.


 Antoni Mateu Puiggròs

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Lleida i especialitzat en alt rendiment, salut esportiva i coaching. Experiència de més de cinc anys en l'àmbit esportiu com instructor i practicant a demés de formació en pedagogia esportiva.


Com a preparador físic treball l'exercici físic a través d'un mètode senzill, amb el mitjans més actualitzats per una planificació eficaç i a la vegada assequible per a tots.

Sigui quin sigui l'estat físic actual de cada persona la introducció d'exercici físic en la vida diària o una millor planificació d'aquest de forma personalitzada aporta beneficis al nostres estat de salut general i és, molt sovint, un complement imprescindible per assolir els objectius de millora de la salut que ens proposam.


Més informació a:

www.axestraining.com