Modalitats de consulta

0.1 Com és una consulta?

Sovint la idea que es té d’una consulta nutricional és errònia i per això creiem interessant explicar amb més detall com es plantegen les visites.


 Primera consulta

La primera consulta en realitat consta de dues visites. En la primera visita, a més d'explicar el motiu de la teva consulta te demanarem tota la informació necessària per poder definir el teu pla: el teu estat de salut (història clínica), quins són els teus horaris i hàbits alimentaris, si practiques exercici físic i, a més a més, et prendrem mesures per conèixer la teva composició corporal. Junts definirem els objectius que vols aconseguir. (Durada aproximada de la visita: 1h - 1.15h).

En la segona visita, que serà uns dies després, t'entregarem i explicarem tot el material necessari que haurem elaborat amb la teva informació per poder assolir els objectius establerts i aclarirem els dubtes que puguin sorgir. Aquesta visita pot ser presencial (recomanat) o a distància mitjançant correu electrònic o videoconferència. (Durada aproximada de la visita: 30min).


 Visites de seguiment

Segons el cas i les necessitats de cada un poden ser necessàries visites de seguiment en les que es valorarà l'evolució,  es resoldran dubtes que puguin aparèixer i si fa falta es faran noves propostes.0.2 Modalitats de consulta

Amb la finalitat de facilitar l’accés del servei a tothom, les consultes es podran dur a terme de diferents maneres:


 Consulta presencial

Comptem amb un espai de consulta a Lloret de Vistalegre, al carrer S’Arracó, 18 (veure el mapa).  Si tens problemes de mobilitat i no t’és possible desplaçar-te fins a la consulta podem anar a visitar-te al teu domicili.

 Consulta online

En la majoria de casos és possible realitzar la consulta virtualment. Si ho profereixes així només necessites: ordinador amb webcam, altaveus i micro, usuari skype, impresora i un lloc tranquil on poder xerrrar.

 Com demanar la cita

Per demanar una cita, pots telefonar al  605 464 804 (si no et poguéssim respondre al moment, deixa un missatge i et telefonarem el més aviat possible). També pots enviar un e-mail a info@mariajoanamateu.com indicant el teu nom, telèfon i una breu descripció del motiu de la consulta. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.