Serveis

0.1 Consulta dietètica personalitzada

Assessorament dietètic i nutricional encaminat a millorar els hàbits alimentaris per aconseguir els objectius marcats, sempre d'una forma totalment personalitzada i adaptada a les necessitats i preferències de cada un.


 Tractament dietètic de distintes malalties

La diabetis, la fibromialgia, la hipertensió, nivells elevats de colesterol, la dificultat i/o dolor per mastegar i/o empassar aliments, algunes patologies renals,  metabòliques, el còlon irritable, malalties inflamatòries intestinals, la migranya, etc. són algunes de les patologies que requereixen un tractament dietètic concret o que a través de l'alimentació poden millorar la seva simptomatologia o alguns dels efectes secundaris derivats del seu tractament. Si aquest és el teu cas et podem ajudar a establir unes pautes alimentàries i dissenyar menús adaptats a la teva situació.


 Assessorament en dietes vegetarianes i veganes

Si ja ets vegetarià o t'estàs plantejant iniciar-te en aquest tipus d'alimentació et podem aconsellar perquè ho facis correctament i que la teva alimentació sigui equilibrada, variada i suficient. També te podem donar idees pels teus plats i on trobar fonts fiables per obtenir informació.

 Tractament del sobrepès i l'obesitat

El sobrepès i l'obesitat necessiten ser abordats des d'una perspectiva integral en la que es tenguin en compte l'entorn, els hàbits alimentaris, l'estil de vida i l'estat de salut de cada persona. La reeducació dels hàbits alimentaris i la pràctica d'exercici físic són essencials per aconseguir baixar de pes i mantenir-se en un pes saludable. Si tens sobrepès o obesitat i vols recuperar un pes saludable et podem proporcionar pautes que t’ajudin a adquirir uns nous hàbits per aconseguir baixar de pes i mantenir-lo al llarg del temps, sense dietes miracles .

 Nutrició esportiva

Per aconseguir un bon rendiment esportiu, a més de l'entrenament físic, és essencial tenir en compte tant el que es menja abans, durant i després de l’exercici com l’alimentació general, un dels pilars de l’entrenament invisible. Si vols millorar el teu rendiment esportiu, augmentar la teva massa muscular, etc. et podem aconsellar per aconseguir-ho.

 Assessorament per una alimentació saludable en les diferents etapes de la vida

Si creus que els teus hàbits alimentaris poden millorar o et vols assegurar que siguin els correctes o si creus que haurien de canviar perquè et trobes en una nova etapa de la vida -infància, adolescència, joventut, maduresa o vellesa- valorarem la teva situació i t'aconsellarem tenint en compte els requeriments específics de cada una d'aquestes etapes.

 Assessorament nutricional per augmentar de pes

Si vols pujar de pes i et resulta difícil et podem ajudar a aconseguir-ho d'una manera saludable sense la necessitat de recórrer a comportaments i/o a aliments poc saludables.

 Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Si t'han diagnosticat celiaquia, alguna intolerància com la intolerància a lactosa o a la fructosa, o si ets al·lèrgic a algun aliment, et podem aconsellar i donar idees per fer plats equilibrats, variats i que puguis consumir amb total seguretat. També et podem explicar com interpretar correctament les etiquetes dels aliments, com manipular-los per evitar contaminacions creuades i resoldre els dubtes que puguis tenir sobre les teves necessitats nutricionals.


Si no t'has sentit identificat en cap dels supòsits que acabes de llegir però creus que pots necessitar assessorament nutricional o senzillament tens alguna consulta no dubtis en contactar amb nosaltres.0.2 Tallers i xerrades 

Tallers pràctics i xerrades sobre aspectes relacionats amb l’alimentació.

 Tallers infantils


 Xerrades

"Idees per una alimentació equilibrada"  adreçada al públic adult en general amb col·laboració de "Gana Nutrición".